Att ha blivit med nya stekpannor.

Jag har blivit med Cerafit. Ja, som ni redan vet är ju jag smått besatt av TV-shop och Tvins. Jag älskar när jag hittar en reklam på tv om en produkt jag absolut inte kan någonting om och inte behöver för fem öre. Konstiga krämer, fantastiska städredskap, magiska strumpbyxor eller snabba hackare. Allt är jättespännande. Men vänta, beställer du inom tio minuter får du två till priset av en. Fantastiskt!
 
Min favoritreklam är fortfarande Magic Bullet. Så fort den kommer på blir jag sittande. De gör omeletter, mousser, salsa, smoothie och efterrätter. Har ni inte sett den kan ni gå in här och titta. Den är jättebra!
 
Anyway.. Häromdagen fick jag reda på att det ligger en Tvins-butik i närheten av Oslo. En riktigt butik där det går att känna på sakerna, hålla i dem och testa. Jag var självklart tvungen att åka dit. Så en halvtimmes tågresa senare var jag framme i ett köpcenter jag tyckte var extremt förvirrande. Det tog mig över en timme att inse att jag gått förbi samma butik fyra gånger. Men till slut hittade jag den. Den försvunna Tvins-butiken. 
 
Så jag gick in med ett klart mål i sikte. Jag behövde en ny stekpanna. Så jag stegade fram till Cerafit-stället och började tjuvlyssna på säljaren som pitchade in det hela till en annan kund. Sedan kom det två medelålders damer där jag råkade höra att en av dem hade en sådan hemma. Så jag tog tillfället i akt och hoppade på dem utan att blinka:
 
- Alltså.. Ursäkta mig. Men hade du en sådan hemma? 
- Ja, det har jag.
- Jag måste bara få fråga.. Är den verkligen bra? 
- Ja men den ÄR det! Jag stekte pannkakor häromdagen och jag har aldrig fått så fina pannkakor i hela mitt liv. Jag hade bara lite lite smör i och så gick det hur bra som helst. 
- Smör? Men jag trodde inte att man behövde det? 
- Nej alltså. Det var kanske mellan var tredje pannkaka. Men jag är verkligen supernöjd. 
 
Och det avgjorde saken. Två minuter senare hade jag blivit med tre nya stekpannor, Cerafit Gold Edition. Jag har redan hunnit testa en av dem. Och ärligt talat.. Det är bra grejjer alltså. 
 
Mer TV-shop åt folket!
 
 
Update:
Okej. Jag kan väl erkänna att jag eventuellt har spenderat de sista tjugo minutrarna med att se på The Magic Bullet reklamen på Youtube. Men alltså.. Den är verkligen så bra!
 
 
Taggar: Cerafit, Mer tv-shop åt folket, Tvins;

Kommentarer :

#1: Jeanette

Vad är detta för magiska stekpannor?? Vad är det för beläggning i?

Svar: Nä men det vet jag inte. Men här kan man i alla fall se en del av reklamen http://youtu.be/jD9cs4U61wo 😊
A mad angel

skriven

Kommentera inlägget här :