Kungsbacka.

I helgen hann jag även med att hälsa på Marie nere i Kungsbacka. Mycket trevligt om jag får säga det själv. Hon ville visa mej hur en utgång på landet går till (hennes ord, inte mina). Helt rätt tyckte jag, och åkte glad i hågen ner. Det blev jag, Marie and the boys (som vanligt). Sex grabbar, och så vi två. Sjukt roligt var det. Speciellt då killarna (eller gubbsen, som Marie skulle sagt) kunde dansa bugg! Hör och häpna! Unga killar som faktiskt kan dansa bugg, trots att de inte jobbar som bugglärare. Så självklart dansades det loss ordentligt på förfesten. Men det är kanske så det är på "landet"? Stämningen höjdes ännu mer då Marie tog fram en massa leksaker som man kunde leka med. Hon hade bland annat en massa glasögon med korgar och bollar fästa på, och så skulle man försöka få bollen i korgen med hjälp av huvudryckningar. Stämningen var på topp.                  Glasögonen gjorde stor succé.                                       Marie i sitt ässe


Utgången blev även den lyckad. Vi gick till ett ställe som jag skulle klassa som pub. Marie hävdade dock att detta inte alls var en pub, eftersom det fanns dansgolv. Dansgolvet bestod dock i en liten plätt golv där det helt enkelt inte fanns några stolar eller bord. Men visst fungerade det som dansgolv. Buggandet fortsatte även här. Det bästa med att gå ut tillsammans med sex stycken killar är att man alltid kan komma ur svåra situationer. Om någon börjar ragga på en, som man inte är det minsta intresserad av, är det bara att hugga tag i närmaste kille och högt och tydligt säga att det är ens pojkvän. Den oönskade killen springer då, med all rätt, snabbt därifrån. Sjukt praktiskt om jag får säga det själv. Både jag och Marie bytte väl "pojkvän" tre gånger var under kvällen. Eftersom killarna var duktiga på att fatta läget blev det hela bara ännu bättre.

 


"Pojkvännerna" under kvällen.Kvällen avslutades med en taxiresa hem till Marie (50 spänn var! Jag kanske ska flytta från Göteborg ändå? Jag har aldrig åkt så billig taxi förut) och sänggång. Kvällen kan sammanfattas med att ha varit ytterst trevlig tillställning. Det som var mindre trevligt var att jag var tvungen att gå upp tidigt dagen efter för att åka in till stan igen. Jag skulle ju vara pigg och kry för att stå på hälsomässan hela dagen. Men det gick alldeles utmärkt. Eftersom jag inte blir bakfull var det bara att köra på som vanligt.

Hälsodagar i Nordstan.

I fyra dagar har det nu varit hälsodagar i Nordstan. Göteborg Pole fitness var såklart med. Vi hade vår egen lilla monter och självklart var stången på plats. Vi hade även uppträde en gång om dagen på stora scenen, vilket var väldigt uppskattat. Vi fick väldigt bra respons på allting, och det var riktigt roligt att vara ute och prata med folk. Det bor många människor i Göteborg, och jag är fullkomligt övertygad om att jag numera har pratat med 75% av dom. Och eftersom mässan handlade om hälsa låg självklart tyngdvikten på att förklara vad pole fitness gör för nytta för kroppen. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt följande:

"Man jobbar väldigt mycket med armar, axlar, mage och rygg. Hela bålen är inkopplad. Det handlar om att ha en enorm kroppskontroll. Man jobbar hela tiden med sin egen tyngd och det är det som är så roligt. Skillnaden mellan den här träningen och annan träning är ju att man helst ska försöka se graciös ut samtidigt, vilket också är det svåra. Jag brukar säga att det är som en blandning mellan dans, gymnastik och akrobatik. Man behöver absolut inte vara vältränad innan, utan man kommer som man är och bygger upp muskler under tiden. Det är samtidigt väldigt annorlunda muskler man använder, som man i andra träningsformer inte kommer åt. Och eftersom det är dans det handlar om blir ju musklerna så där långa och fina. Jag tycker personligen att det här är världens roligaste sätt att träna."

Tänk er att säga det 300 gånger per dag. Själv är jag ganska så trött på att förklara vad pole fitness går ut på numera. Men det kommer säkerligen att ha gått över till nästa gång vi ska vara på en mässa.
Patricia i vår fina monter.Den nya träningsformen Ninja fitness demonstrerades på scen.
(OBS! Svensexa)Det ska börjas i tid. Största beviset på att ALLA kan hålla på med pole fitness.

Middagsbjudning.

Igår fick jag ett otroligt trevligt meddelande från min kära vän Jeanette. Hon ville bjuda mej på middag efter alla mina danspass. Och middag är ju aldrig fel att bli bjuden på. Så iväg bar det hem till henne där det bjöds på sjukt god wook. Och vad passar väl bättre efter middagen än en liten onsdagsdrink?


Drinkpinnar och sugrör är ett måste när man dricker drinkar!