innan jobbet.

ja, det händer inte så mycket i mitt liv just nu. jag bor på jobbet.. i alla fall nästan. jag är ledig ungefär en dag i veckan, men det är helt och hållet mitt eget val, så det känns jättebra. för när jag är på jobbet tjänar jag pengar, och jag kan inte göra av med några. superbra om jag får säga det själv.

annars träffade jag sanna i onsdags. vi skulle bara gå ut och ta en öl.. eller hur?! det slutade med att vi satt på kings head tills det stängde, och då var både hon jag rätt runda under fötterna. men efter att ha fått både en gratis shot och gratis jordnötter av bartendern kände vi oss båda rätt nöjda med kvällen tror jag minsann. gratis är alltid gott. i alla fall i sverige. jag kan fortfarande inte komma över detta med att man som tjej i usa kan få precis vad som helst gratis. verkligen inte bra. men visst finns det tjejer som utnyttjar det. själv kände jag mej snarare köpt om någon ville ge mej någonting gratis. det gör jag inte i sverige, eftersom det inte är samma "självklarhet" att tjejer ska få gratis saker här. men men. så är det. nu är det snart dags att åka och jobba igen.

önskelista.

jobb, jobb och åter jobb. det är väl ungefär det enda jag gör nuför tiden. det är ju egentligen inte sant, såklart, eftersom jag faktiskt var ledig igår. men inte gjorde jag något vettigt. skulle egentligen behöva både städa och tvätta. men sånt är så tråkigt, så det skjuter vi helt enkelt på framtiden.

har för övrigt hittat världens finaste smycken från Disney Couture som jag bara vill ha hur mycket som helst. men det får väl bli ett senare projekt antar jag, med tanke på att dom kostar runt 600 kr styck.. men fina är dom. finns att beställa från KyssJohanna.
armband med texten "Think a wonderful thought"
halsband med tingelingörhängen med tingeling


örhängen med texten "A dream is a wish your heart makes" (fast jag vill ha dom i guld)

världens finaste halsband! tror minsann jag helt enkelt måste beställa det jättesnart.

besvikelse.

suck. jag kommer hem efter en tur till kungälv helt besviken. idag, min enda lediga dag denna veckan, lånar jag bilen från mamma för att ta mej till kungälv för att där besöka en tårtaffär. kan det låta bättre?! nä, exakt. jag hade stora förväntningar. det skulle vara stort och ljust och det skulle finnas bakningssaker från golv till tak. personalen skulle genast komma och fråga vad man letade efter och jag skulle gå därifrån flera tusen kronor fattigare, men ack så mycket gladare. det blev inte riktigt så. efter att först svängt av en avfart för tidigt och hamnat i bussfilen hittade jag till slut rätt. affären är mycket mindre än jag förväntat mej, men första intrycket är trots allt positivt. när jag sedan har gått runt en stund och inte förstår vad hälften av sakerna dom säljs där ska användas till ser jag en liten personal som springer omkring. jag tänker att om jag nu går här och ser lite förvirrad ut kanske hon kommer fram och frågar mej vad jag behöver hjälp med. att jag själv inte riktigt vet svaret på den frågan är en annan femma. men ingen frågar mej vad jag letar efter, om det är något speciellt jag är ute efter, om dom kan hjälpa till med något. så när jag gått runt affären ungefär tre gånger och personalen fortfarande ignorerar mej går jag helt enkelt besviket därifrån med alla pengar kvar i plånboken. jag visste ju inte riktigt själv vad jag var ute efter, men i alla fall någonting. något roligt. något pyssligt som jag kunde lära mej massa nya spännande saker av. men för att göra av med pengar behöver jag också information. information som personalen i butiken antagligen satt inne med. det blir som den där äppellåten man sjöng när man var liten:

"Om du har ett äpple vill du dela det med mig,
och få en äppelmelodi?
Eller vill du ha ditt stora äpple för dig själv
och inte få någon melodi
Dela med sig, eller snåla
en vanlig fråga får man tåla
Om du har ett äpple vill du dela det med mig,
eller tar du hela själv? VA?!"

den lilla personalen som sprang omkring inne i tårtaffären ville tydligen inte alls dela med sej av sitt informationsäpple till mej. hädanefter ska jag helt klart beställa bakningssaker från internet. där kan man minsann inte bli ignorerad. så det så!