Att ha tid.

Semester. 
 
Finns det något bättre?
 
Att kunna ta dagen som den kommer. Utan att stressa. Göra saker bara för att det känns bra.
 
Idag tog jag just denna semesterkänsla tillfånga och bara spenderade tid på mig själv. Jag gick och tränade. Passade på att stretcha efteråt. Länge. Och när jag kände mig så där extra nöjd över min egen insats gick jag ner till SPA-avdelningen som ligger i källaren på träningsstudion. Där inne satt jag sedan i en bastu med luft så varm att det kändes som om näshåren skulle brinna upp om jag försökte andas på något annat sätt än genom munnen. Och när varenda muskel i hela kroppen var så där varm och avslappnad tog jag mig tiden att sitta still, helt själv, i en loungestol. 
 
Semester. 
 
Det är grejer det. 
 
 
Taggar: Semester, Spa, Tid till sig själv, Unna sig;

Vad hände?

Eftersom M inte är hemma tänkte jag unna mig att vara lite så där tjejig som jag bara kan vara när jag är ensam. Inte för att jag inte kan vara tjejig när han ÄR hemma, men det är så mycket lättare att vara tjejig utan en massa suckar om att allt på tv är jäääääääättedåligt eftersom det inte är krig eller bilar. 
 
Så jag öppnade en blåbärscider och satte på ett Sex and the City maraton när jag plötsligt inser hur gammal serien faktiskt är. 
 
Fasta telefoner hemma? 
Telefonautomater på krogen? 
Mörk läppenna med ljust läppstift? 
 
Vad hände? 
 
 
Taggar: Gammal serie, Home alone, Maraton, Sex and the City, Vara tjejig;

Obehagliga saker.

Du vet att du tycker ormar är obehagligt när du spiller hett te
över hela dig själv bara för att du rycker till när det visas en på tv. 
 
Taggar: Hett te, Obehagliga saker, Rädd för ormar;