nyckelbyte och bussresor.

idag har det packats hela dagen. nu står mer eller mindre alla mina ägodelar i tre ynka garderober, eller så har mamma tagit hem dom. det gick sjukt mycket snabbare än jag hade räknat med. jag trodde inte att vi skulle vara klara förrän runt sex ikväll. men det var ju skönt det. nu  är det mest lite småsaker kvar, som att skriva på kontrakt med andrahands gästen och att överlämna nycklarna. fast först måste jag till jobbet och lämna tillbaka nycklarna där. det är en väldig massa nycklar som helst plötsligt ska byta ägare. men det är väl så när man är krånglig och ska ut och resa.

i lidköping var det mycket trevligt i alla fall. det blev en välbehövlig paus från stressen innan resa. och jag måste säga att jag tycker det är väldigt trevligt att åka buss. man kan sitta med musik i öronen och titta ut och flyga bort i funderingar. jag förstår faktiskt inte varför folk klagar på bussåkandet. det är ju jättetrevligt, och man kommer till en massa bra insikter. jag kom t.ex. fram till att det finns människor som verkligen ger en energi och som man blir super inspirerad av. sedan finns det människor som verkligen stjäl ens energi från en. jag kom fram till att det är mycket bättre att omge sej med människor man får energi ifrån. det kanske låter självklart, men om man börjar titta sej runtikring i sin bekantskapskrets så hittar man ofta människor som är energitjuvar. mycket illa. sånna ska man helt klart eliminera. varför inte se till att enbart omge sej med människor som får en att må bra? 


energitjuv

ålderdom och packning.

är det ett tecken på att man börjar bli gammal om man måste titta i sin kalender för att komma ihåg vad man gjorde dagen innan? jag tror nog det. men som vi alla vet så har ju jag bestämt mej för att inte fylla 25 i år. jag bestämde ju mej för många år sedan att jag skulle stanna på åldern 23. det fungerade ju uppenbarligen inte när jag förra året fyllde 24. men i år har jag tänkt att ta ett krafttag mot detta, så jag ska i år ännu en gång fylla 23. varför bli äldre när man kan bli yngre?

idag bär resan av till lidköping i alla fall. det ska bli mycket trevligt att komma iväg en sväng. att få en paus från ala reseförberedelser. allt känns smått kaotiskt. det står fyra bananlådor i hallen som det är meningen att jag ska börja packa i. jag hyr ju ut min lägenhet i andra hand medans jag är borta. men att faktiskt ta tag i detta att börja packa.. det känns ibland oövervinnligt. men jag måste verkligen försöka att ta tag i detta nu.

igår inhandlades i alla fall en korsett. så på lördag är det korsettutgång som gäller för mej och milla. det känns bra. det stora problemet är väl bara att vi nog kommer att skära oss med varandra. min korsett med röda detaljer, hennes med rosa. men vi får väl göra som vi brukar göra. att gå ut tillsammans och sedan springa på varsitt håll.


mera skor.

sitter här och tittar på skor, och det är ju helt klart inte hälsosamt för mej. jag vill ju bara ha allt, Allt, ALLT! men jag bör nog vänta med att köpa en massa skor nu innan resan. det kommer säkerligen bli många tillfällen att köpa skor på vägen. bland annat i usa.. ojoj.. skulle nog köpt en 80 liters ryggsäck istället för en 60 liter.
jag menar, titta bara på dessa! hittar jag en affär i usa som säljer pleaser så kan man ju lugnt konstatera att jag kommer att ha fler än ett par skor med mej hem. nu har jeanette precis informerat mej om att det finns ett ställe i stan som har utförsäljning på korsetter och skor!! oj oj.. dit ska jag försöka ta mej imorgon. kan bli farligt för resebudgeten.. men vad är bättre att lägga pengar på än skor och korsetter?