utskälld.


Jag har köpt två nya, fina hårspännen idag.jag har precis blivit utskälld av en pensionär.
och som vanligt när jag blir utskälld, och inte är på jobbet, blir jag väldigt ställd och säger absolut ingenting. när jag ändå var på stan hoppade jag in i en mataffär för att köpa lite saker jag glömde i min storhandling sist. när jag sedan står i kö för att betala mina varor står en gammal gubbe framför mej. när han är färdig med sin betalningen så frågar han kassörskan vart hon har gjort av hans kvitto. hon hävdar vänligt men bestämt att hon gett honom det i handen. han hävdar i sin tur ovänligt och ännu mer bestämt att det gjorde hon inte alls. medans deras diskussion pågår fortsätter kassörskan att slå in mina saker, och eftersom det bara var tre grejjer går detta väldigt snabbt. gubben står fortfarande kvar och tjaffsar med henne och letar efter sitt kvitto. det är nu dags för mej att betala, men eftersom gubben står ivägen för kortmaskinen står jag helt enkelt kvar och väntar, snällt och tyst. då puttar helt plötsligt tanten bakom på mej och pekar på att jag ska betala. jag känner mej plötsligt väldigt omringad av pensionärer som verkar otroligt buttra en så solig dag. "Jaha, jag får väl betala då" tänker jag, så jag kliver helt enkelt runt gubben för att betala i kortmaskinen. då flippar han totalt och börjar skälla ut mej efter noter. han säger något i stil med:

"Men herre Guuuuuuud! Att allt ska vara så himla stressat hela tiden. Jag förstår inte varför man ska ha så bråttom. Jaha, men skynda dej nu då, du som verkar vara så himla viktig här. Att man inte ens ska kunna få stå och betala ifred. Ja men spring nu då. Spring allt vad du kan så att du hinner med alla dina viktiga saker."

han fortsätter sedan att muttraför sej själv om hur dagens ungdomar är. jag blir här helt ställd och tittar frågande på kassörskan som bara rycker på axlarna. att det var han som stod ivägen för mej och gjorde att det bildades en enorm kö bakom hade tydligen ingenting med saken att göra. men men. jag får väl helt enkelt kanalisera hans bitterhet. behöver han någon att skälla på i mataffären går det väl bra med mej. jag bryr mej inte så hårt. men som alltid önskar man i efterhand att man hade sagt något smart och spydigt tillbaka.. men det är helt enkelt inte så jag jobbar.

mörkrädd.

tv:n i bakgrunden står på och just nu är det "Fråga Olle dokumentären". idag handlar det om singellivet och vad det finns för olika dejtingalternativ. själv blir jag helt mörkrädd. är folk verkligen desperata?! kära någon. det är ett gäng killar som går på kurs i hur man raggar upp tjejer, och just nu övar dom på att säga "Tja!". det är ju helt bizzart! men ja.. det finns väl folk som har forskat i allt. just t.ex. hur man gör för att ragga upp tjejer på krogen. det verkar som om hela världen är på jakt efter en partner. varför inte bara trivas med sej själv? förstår inte riktigt hetsen..
                                                        nää.. tacka vet jag singellivet!

uppträde..?

Patricia ringde nyss, och hon frågade om jag ville vara med och uppträda på svenska mässan, när det är Svenska fitness mässan där. spännande värre. hon visste själv inte speciellt mycket, så därför vet jag ännu mindre. men jag återkommer med mer information när jag vet mer.. dansa på svenska mässan hade ju inte varit fel.. =]