Kassörska.

I vår matbutik jobbar det en kassörska som jag är rädd för. Hon verkar ha en splittrad personlighet. Jag har en liten misstanke om att hon har en crush på M. Hon har nämligen alltid varit väldigt trevlig mot honom, medans hon knappt unnat mig ett ögonkast. Och om jag skulle vågat mig på att fråga om en påse att packa ner matvarorna i har hon morrat åt mig.  
 
Men så kommer det där med den splittrade personligheten. För nu har hon nämligen börjat att vara trevlig mot mig också.. ibland. Det är just den här ovetskapen om vilket humör hon är på som är skrämmande. Jag menar, när hon bara var otrevlig visste jag liksom vad som väntade. Men nu vet man aldrig längre. Ena dagen hälsar hon inte ens medans hon nästa dag småpratar som om inget hänt. 
 
Varför kan inte otrevliga kassörskor bara fortsätta att vara otrevliga? Då vet man i alla fall vart man har dem. Ungefär som de mattanter i skolmatsalen som alltid var arga. Man visste vilka de var, hur man skulle hantera dem och hur man skulle gömma maten man ville slänga. Men om en av de arga mattanterna en dag skulle le.. Herre gud, det var ju mer skrämmande än något annat!
 
Taggar: Arg, Kassörska, Mattant, Rädd;

Pollen.

Jag misstänker att jag är pollenallergiker. Jag nyser, jag är tät i näsan och jag är konstant trött. Är inte det tecken på allergi? Snuvan och nysningarna kan jag stå ut med, men det är sjukt jobbigt att alltid vara trött. Jag sover åtta timmar varje natt, i tillägg måste jag sova middag mitt på dagen i nästan två timmar. Så fort jag går ut vill jag bara gå och lägga mig igen. Det blir dock bättre när det regnar eller när jag är inomhus med stängda fönster. Och jag som egentligen inte ens är allergisk. Jag brukar aldrig känna av något annars. Men i år misstänker jag att det är brutalt mycket pollen i luften. Jag vill inte ens tänka mig hur det är för dem som verkligen har problem. 
 
Taggar: Allergi, Pollen, Trött;

Jag har blivit lurad.

Jodå, så är det. Ett försenat aprislskämt kanske? Vad vet jag. Men lurad blev jag. Det är alltså inte till gårdagen Marty McFly och Doc Brown åkte i Back to the future II. Och det är ju helt logiskt med tanke på att jag inte fått inrapporterat att någon sett en kille i 80-tals kläder tillsammans med en galen professor. De kommer inte att landa förrän 21 oktober 2015, så det är helt två år kvar! Två år att uppfinna flygande skateboards, självsnörande skosnören och få spacade metalldräkter på modet. Ska bli spännande att se. 
 
Källa
Taggar: Back to the future, Framtid, Lurad;