På nyheterna.

Idag var det ett inslag om Pole fitness på nyeheterna. Dock den lokala delen, men ändå. Kolla in inslaget här.

Annars blir det två danspass för mig ikväll igen. Riktigt roligt att kunna köra igång. Men jag ska fortsätta att ta det försiktigt, med tanke på att armen fortfarande inte är helt hundra. Men om man ser det positivt, så tränar jag ju i alla fall upp vänsterarmen också. Och det är ju alltid en fördel att vara jämn i kroppen. Man kan ju i alla fall försöka eftersträva det.. Även om det aldrig lyckats förut.

Uppdatering på fotfronten är för övrigt att jag igår insåg att båda naglarna antagligen kommer att trilla av.. Underbart. För det vet vi ju alla att tår blir extra snygga utan naglar på.. uscha!

Rosa drinkar och buggfest.

Det har ju faktiskt hänt massa med roliga saker i mitt liv det senaste också. Det är ju mycket trevligare att fokusera på det. I torsdag var jag t.ex. på kundkväll på Make up store. Man fick rosa choklad cupcakes och rosa drinkar. Sedan var det 20% rabatt på hela sortimentet.. Vilket jag såklart utnyttjade till fullo. Jag har helt sjukt mycket nytt smink just nu, och det är superroligt att sminka sig igen. Ibland behöver man lite nya saker.


Rosa drinkar och cupcakes på Make up store!


Jag hoppade även in som bugginstruktör där en sväng på torsdagen. Camilla är ju instruktör egentligen, men hon kunde inte hålla i kursen i torsdags så då ringde dom och frågade om jag kunde hoppa in. Riktigt roligt var faktiskt. Det var länge sedan jag dansade bugg sist. Personerna som gick kursen var ju riktigt roliga också, så det hjälpte ju en hel del. Jag blev även övertalad att dölja med till Båberg igår. Så det var dans för hela slanten igår. Jag hade helt sjukt roligt. Fast jag hade lite för små skor på mig, så idag är mina stortå naglar blå.. Men det kan man ju lätt dölja med nagellack. Ibland är det bra att vara tjej.. =]


Vad är bättre att köpa öl för än småpengar?

Screw you guys.. I'm going home!

Ska vi då ta det igen. Som jag nämnde som allra hastigast igår så har jag alltså blivit uppsagd. Det känns väl sådär. Jag har ju varit beredd på detta ganska länge, så det kom väl inte som en total överraskning.. Ja, om man inte ska ta hänsyn till att min chef för inte mindre än fyra veckor sedan sa till mig att mina tider självklart kommer att finnas till mitt förfogande fram till juni nästa år. Om man bortser från den kommentaren kom inte detta som en överraskning alls. Anledning till att jag dock ändå är ganska lack är för att han tog upp det på Sveriges absolut sämsta sätt.. enligt mig. Han tog samtalet mitt i butiken, då vi båda jobbade, utan att det fanns någon tid eller plats för mig att reagera och/eller ifrågasätta någonting. Vi blev dessutom avbrutna X antal gånger då det kom kunder emellan. Samtalet gick till någonting i stil med det här:

"Jo, jag har tänkt på en sak. Det är ju så här att både du och Stella just nu är extra anställda och går på timmar, och det finns helt enkelt inte tillräckligt många timmar för er båda." (Kund i kassan) "Jag har tittat på detta väldigt mycket och jag har verkligen försökt att få ihop det, men det går inte. Så efter jul kommer du inte att ha kvar dina timmar på varannan helg." (Kund i kassan) "Ja, alltså.. Jag vill ju verklige inte göra detta, men eftersom du ändå har sagt att du ska söka andra jobb ändå så tror jag ändå att det här är bäst. Stella vill ju vara kvar här och jobba här med oss, och får inte hon mer timmar så måste hon söka andra jobb." (Kund i kassan) "Ja, och du har ju ändå andra jobb och sådär så du klarar ju dig i alla fall. Stella har ju liksom ingenting annat än det här. Vi vill ju såklart ha kvar er båda, men det går inte." (Kund i kassan) "Men alltså.. Jag vill ju gärna ha kvar dig under våren och kunna ringa dig och sådär. Men dina fasta timmar kommer att försvinna. Men det kommer ju att finnas timmar under våren också. Ja, säkert ända fram till april i alla fal. Så jag kommer ju säkert att ringa dig massor ändå."

Samtal slut. Det jag reagerade på i den här monologen (förutom att vi konstant blev avbrutna av kassakunder) var:

1. Han tar upp att jag ändå kommer att söka andra jobb. Det har jag varit öppen med, men det har handlat om att jag kommer att söka andra jobb till nästa sommar. Jag har en hel högskoleutbildning, och att kasta det i ansiktet på mig och använda det som argument emot mig när jag spelat med öppna kort tyckte jag var lågt.

2. Han använder som argument att jag ju ändå har andra extrajobb att falla tillbaka på och att jag därmed klarar mig pengamässigt i alla fall. Så, återigen.. Jag spelar med öppna kort och får det tillbaka som argument för att säga upp mig. Inte snällt. 

3. Han vill ha kvar mig som extra anställd trots att jag inte ska ha några tider. För mig är det ungefär samma sak som att en kille gör slut med en, men i sista andetaget innan han går slänger ur sig "Men vi kan väl fortsätta att 'träffas' ändå?". Och som vi alla vet.. Det funkar inte riktigt så för mig.

Sammanfattningsvis kan man väl alltså säga att jag ändå är helt okej med att mina tider försvinner. Men jag är förbannad på att det inte togs upp på ett bättre sätt. Hade min chef bett mig att komma in en dag då jag var ledig för att han behövde prata med mig, hade det känts mycket bättre. Hade han sedan stannat upp vid att det tyvärr inte finns tider för både mig och Stella och att det därför är jag som måste gå, hade jag nog tyckt att det var helt okej också. Men att använda min öppenhet emot mig.. Inte snällt. Så nu är det fram till jul som gäller.. Sedan är det bye, bye butiken.