Greedy.

Vad ska man göra för att få bra karma? Innebär det att man måste vara duktig och snäll precis hela tiden? Om det stämmer har jag nog råkat dra på mig lite dålig karma idag.

Förut när jag skulle korsa ett övergångsställe mötte jag en kille på cykel. Och precis när han cyklade förbi flög det ut någonting ur hans ficka. Min första tanke var naturligtvis att det var skräp, men nyfiken som jag är tittade jag lite extra noga. Och skräp var det då inte. Det var en 200 kronors sedel! Snabbt som attans plockade jag upp den och stoppade ner den i väskan. Sedan tittade jag mig skuldmedvetet över axeln för att dubbelkolla att cyklisten inte sett mig och gick därefter i mycket rask takt hem.

Nu funderar jag på om jag kanske dragit på mig världens alla hemskheter eftersom jag inte ropade efter cyklisten och gav tillbaka pengen. Men å andra sidan slänger man väl inte pengar omkring sig på det där sättet om man inte har råd med det?

Blommor och bin.

Fredagsmys i Botaniska Hagen.

Vi hittade spännande orkidéer och konstiga blad-blommor.

Vi insåg snart att vi inte var de första som varit där..

Choklad gör en glad..(?)

Ser ni vad de sträcker sig efter solen?

Köttätande växter sprang vi också på. Glupska sådana.

I all sin enkelhet.

Trädkramaren M.

Bolligt.

Jag har köpt ett nytt läppsyl. Inget konstigt i det kanske, men jag har köpt ett väldigt speciellt läppsyl. Det är format som en boll. Jätte underligt. Det är ungefär som att klena på en deo, fast på läpparna. Jag vet helt ärligt inte om det finns i Sverige, men här är det tydligen ganska stort. Till och med förpackningen är format som en boll.. nästan. Så skulle man råka tappa det på golvet rullar det väl in under en soffa så att man aldrig mer får ut det. Jag har en känsla av att mitt läppsyl helt klart kommer att rulla in under en soffa. Och det kommer att ske oavsett var jag befinner mig. Jag lovar! Om jag så är mitt i en öken kommer det att dyka upp en soffa väldigt plötsligt enbart så att mitt läppsyl ska kanna rulla in under den. Varför kom inte läppsylet med senilsnöre?
Läppsylet heter Eos, om du själv vill roll-on:a dina läppar.
Läs mer om Evolution of Smooth här.