shoppingdjävulen del II.

pang! sa det. shoppingdjävulen är igång igen. inte bra. jag har lyckats hålla honom i shack här ett tag medans jag och sanna planerat vår norrlandstripp, men bara precis nu satte det hela igång igen. verkligen inte bra. nu är jag helt plötsligt inne på att köpa massa dyra hårprodukter.. (?) fråga mej inte varför. jag har väl aldrig lagt ner överdrivet mycket tid på mitt hår. det är som det är, men precis nu fick jag för mej att jag kanske verkligen absolut är i totalt behov av en locktång.. jag som redan har lockigt hår! och ska man skaffa locktång måste man ju skaffa massa bra produkter att ha i håret också, annars håller ju inte lockarna. det förstår ju vem som helst. men att skaffa locktång till mej är väl ungefär som att använda volymprodukter i mitt hår.. dvs helt och totalt onödigt. suck..

skulle shoppningdjävulen sätta klorna i dej också kan jag dock dela med mej av doktorns rekomendation:
- håll dej inomhus, förslagsvis hemma, på jobbet eller i skolan
- försök att undvika shoppingsidor på internet
- håll dej undan från snygga människor/saker som kan trigga ditt shoppingbehov
- placera dej i tvsoffan och titta på avsnitt efter avsnitt av någon serie du har på dvd

it's a shedevil..!

lyxfrukost allan.

jag kan ju bara säga en sak.. ska man göra dom här pannkakorna kan man verkligen inte vara stressad! det var alltså inte vanliga pannkakor jag skulle göra till frukost.. till det behöver man ju mjölk. och med tanke på att anledningen till att jag överhuvudtaget skulle göra pannkakor var att jag inte har speciellt mycket mat hemma är det ju helt ologiskt att då ha mjölk hemma.. de brukar ju vara den som tar slut först. anyway. det var kesopannkakor jag gjorde. hittade ett recept online som jag tänkte jag skulle göra. det smakade ungefär som vanliga pannkakor, men lite matigare. men som sagt.. det tog en jädra tid. men gott blev det. Pannkakor med honung på.. mums!


 
kan uppdatera om norrlandsresan här också. fick precis ett mail från honom vi skulle bott hos i umeå att han tittat på fel vecka, så vi kunde dessvärre inte bo där ändå. men jag har redan tagit nya tag och skickat iväg ett mail till andra människor. vi får hoppas på napp där istället.

upptadeting: fick precis mail från en ny person från umeå som jag mailade till. han kanske har soffa att låna ut till oss. jag letar vidare.

 

 

uppdatering.

det har varit dåligt med uppdateringar nu det sista, men jag har liksom inte känt för det. helgen tillbringades främst i dansstudion med diverse dansklasser och möhippor. mina ben är därför återigen helt och hållet blåslagna. som jag säger till mina tjejer, det är tur att det går mot vinter nu så att man inte behöver ha på sej korta kjolar och visa benen vart man än går. förtom dansandet har norrlandsplanerna gått framåt. jag och sanna gick och blev medlemar på couchsurfing.org, eftersom vi vill komma undan med vår norrlandstripp så billigt som möjligt. vi har där redan nu fått tag på en kille som vi ska bo hos i umeå. sedan åker vi till arjeplog där sanna har sagt att hon ska fixa boende till oss, och avslutar hela vistelsen i norra sverige i skellefteå. i skeå kommer vi för övrigt att bo hos min kära f.d. norrländska granne joel. han är fortfarande norrländsk, men han är inte längre min granne. han bor numera i norge, men har lovat att "komma hem" när vi åker uppåt. detta kommer att bli hur bra som helst!

nä.. nu ska jag gå och göra pannkakor till frukost. seriöst, tänker ni. men icke. detta handlar återigen främst om att jag typ inte har någon mat hemma.. =]