En dålig dag.

Jag är upprörd, ledsen och besviken. På mänskligheten. När blev det accepterat att sluta att bry sig? När blev det okej att sluta se människan och hennes öde bakom misären? När blev det okej att skylla ifrån sig? Jag är ledsen för att jag inte är en bättre människokännare än vad jag är och jag är ledsen för att inte alla bara kan vara snälla mot varandra. Och krönikor som den här får mig dagar som denna att börja gråta.
 
Jag försöker muntra upp mig själv genom att äta hemmagjorda chokladbollar. Jag drömmer mig bort till öde sandstränder med varma hav och hoppas att solen skulle titta fram även här. Jag tar på mig mina finaste kläder, speglar mig och funderar på varför jag aldrig blir bjuden på fester när jag kan ha dem på mig utan att känna mig overdressed. Men ingenting fungerar. 
 
Så idag gräver jag ner mig på djupet. 
Jag kommer tillbaka en annan dag. 
 
 
 
Taggar: En dålig dag, Mänskligheten suger;

Earth Hour.

Kom ni ihåg Earth Hour igår? Mellan kl. 20.30 och 21.30 var det tänkt att alla skulle släcka alla lampor. Det gjorde jag. Men det verkade jag ha varit den enda som gjorde i hela Norge. För när jag såg ut genom fönstret och förväntade mig att se grannhuset helt svart var det istället upplyst i de flesta lägenhter. Det var taklampor, fönsterlampor och såg jag inte till och med en ficklampa? 
 
Paris släcker ner Eifeltornet men ingen i Norge bryr sig.
Precis som det brukar var alltså.
 
 
 
Taggar: Earth Hour;

Ett glas vin.

Ibland tar jag ett glas vin en fredagskväll när jag är ensam. 
Och det är ungefär så här det brukar gå till.
 
Fredag:
 
Kl. 17.06 "Undrar om jag inte ska ta ett glas vin? Alltså.. Det är ju så fantastiskt gott! Jo, men jag tar bara ett glas."
 
Kl. 17.32 "HERREGUD det här är gott! Och jag är JÄTTEGLAD! Jag undrar om jag kan må så här jämt.."
 
Kl. 17.59 "Det var helt sjukt länge sedan jag pratade med Blabla. Jag måste kontakta hen för att berätta hur mycket hen betyder för mig."
 
Kl. 18.14 "Vinet är slut. Jag kanske ska ta ett glas till? Ja men.. Bara ett."
 
Kl. 18.43 "Jag är så lycklig!"
 
Kl. 19.07 "Undrar om någon vill leka med mig?"
 
Kl. 19.09 "Shit vad folk är dumma som är upptagna jämt. Vart tog spontaninteten vägen?!"
 
Kl. 19.46 "Jag kanske ska ta ett glas till?"
 
Kl. 20.34 "Nu när jag sitter så här borde ju logiskt sett foten kunna röra huvudet. Pointade tår.. och sträck uuuuuuuut. Jag är så sjukt flexibel fortfarande."
 
Kl. 21.41 "Jag är jättetrött nu. Det är bäst att jag går och lägger mig."
 
Lördag:
 
Kl. 07.34 "Varför har jag stretchningsvärk?"
 
 
Taggar: Alkohol, Ta ett glas vin, Vin;