Mörbultad.

Efter tre dagars intensivt tränande med Kyra Johannesen ansåg jag att jag behövde lite tjejtid. Min kropp är nämligen helt mörbultad. Jag har träningsvärk i precis varenda muskel och blåmärken över hela kroppen. Jag har till och med ett blåmärke under foten. Hur lyckas man med det?! Nåja, man kan väl lugnt säga att jag ser ut ungefär som mina elever brukar se ut. Underbart! Jag kan inte förklara lyckan i att själv bli tränad istället för att enbart instruera. Det är hårt, men fantastiskt!

Så för att ladda upp inför morgondagens 8 timmars träningspass har kvällen tillbringats med att äta glass direkt ur paketet, läsa fina tjejtidningar med blanka sidor och modereportage samt titta på Cake BossTLC. Men nu är det snart dags för mig att hoppa i säng. Att komma utvilad tror jag är en förutsättning för att orka med morgondagen.

Ser man ut så här på hela kroppen..

..förtjänar man lite glass och lyxiga tidningar.

Certifierings vecka.

Tillbaka från Rom och jag kastas tillbaka in i verkligheten. För visst är det väl så att man lever lite som i en fantasi varje gång man är ute och reser? Denna veckan kommer att kulminera till helgen då det kommer att bli ett par intensiva dagar med massor av träning. Vi Pole Fitness instruktörer kommer denna helgen nämligen att bli certifiserade. Detta innebär två dagar med träning 09.00-17.00 samt plugg på kvällarna. Vi kommer att genomgå ett skriftligt och ett praktiskt prov för att bli godkända. Men det ska bli otroligt kul och lärorikt. Äntligen kommer jag få en ordentlig grund att stå på!

Intensiteten börjar dock redan idag när jag ska ha min första privata timme med fantastiska Kyra Johannesen. Hon har flugit hit från USA för att hålla i certifierings helgen samt ge privatlektioner. Äntligen ska jag få lära mig någonting också, istället för att bara lära ut hela tiden. Woho!

Rom 2011.

Då var denna Rom-resa över. Staden i sig var fantastisk. Sol, värme och kultur i trevligt sällskap. Det kan sällan bli bättre. Naturligtvis bjöd resan på ett par missöden också så istället för att ni ska få läsa om hur otroligt underbart allting var hela tiden så ska ni få läsa om missödena.

Rom 2011 - Edition misadventures

- Vårt hotell hette Hotel Colosseum och låg ca två kvarter från monumentet. Detta upptäckte vi dock inte förrän sista dagen i taxin på väg till flygplatsen.

- Vi hade tur med vårt rum då det för oss ingick en fantastiskt fin terrass med konstgräs och trädgårdsmöbler. Första kvällen satt vi ute ganska sent och drack ett glas vin och pratade. Kvällen avbröts dock av att grannen smög ut och kastade vatten på oss.

- Dag två missade vi vår andra förinbokade guidade tur då vi kom exakt tre minuter för sent. Resultatet blev att vi fick betala två gånger för att komma in på Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet.

- M beställde kyckling och potatis och fick serverat två kycklinglår och en ryggrad.

- Den ena dagen drabbades jag av en blandning av utmattning, uttorkning, för lite sömn samt kaffechock vilket resulterade att jag då var ett ytterst zombieliknande sällskap.

- Jag tar mycket kort men jag är ingen fotograf.

- Påven vinkade inte tillbaka till mig.

- M råkade kasta i tre mynt i Fontana di Trevi istället för ett. (Ett = Du återvänder en dag till Rom. Två = Du återvänder och hittar kärleken. Tre = Du återvänder, hittar kärleken, gifter dig och bosätter dig där.)

'
I världens minsta land, Vatikanstaten.

När jag fick tag i kameran fick M hålla min väska. Sedan har vi Påvens penis till höger.

Ett lite halv-olagligt foto från Sixtinska kapellet.

Colosseum

Jag inne på Colosseum.

Spanska trappan full med folk och fylla.

Man ska vara försiktig med hur många mynt man har i fickan vid Trevi fountain.