Pannkaka, pannkaka, pannkaka ge mig mera pannkaka..

Pannkakor brukar vanligtvis intas med sylt och/eller socker.Ibland med grädde och glass till. Sedan finns det crêpes. Dem kan man fylla med lite vad man vill. Svampstuvning till exempel. Eller räkstuvning (har jag hört). Naturligtvis med ost uppepå. Så denna platta maträtt kan man alltså äta lite som man vill. Men finns det ändå inte några som helst gränser? Tydligen inte.

Igår åt M följande kombination: Gluten- och laktosfria pannkakor med laktosfritt smör (inte så svårt att förstå), baconfett (eeiiiuuh! Men ändå okej), bacon (tillsammans med fettet) och för att toppa det hela.. Socker! What?! Socker på smör, fett och bacon? Inrullat i en söt pannkaka? Jag satt bara och stirrade när han tillberedde detta kalas. Det är definitivt något av det underligaste jag sett i matväg. Blää!

Mmmm.. Pannkaka..

..med smör, fett, bacon och socker?!